Mamma/
barn
Träning

Träna tillsammans med ditt barn

Som nybliven förälder kan det vara svårt att få tid och utrymme för träning. Hos oss kan du ta med din bebis på passet och bli en starkare, gladare och friskare förälder!

Dag/Tid:
Måndagar kl. 13.15
Onsdagar kl. 11.15 (t.o.m. 27/4)

På våra träningspass för föräldralediga mammor har du med dig ditt barn i salen. Vi jobbar i en cirkel med barnen i mitten.

Under passen varvar vi styrka, kondition och flexibilitet samt övningar som är anpassade för kroppen hos nyförlösta.

Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre. Utgå alltid efter förmåga och dagsform.

Du jobbar efter dina egna förutsättningar och det är individuellt när man känner sig redo att börja träna efter graviditeten. Det viktiga är att man tar det i sin egen takt och tempo och det är en social och rolig stund för både barn och vuxna.

Viktigt!

Har du varit på efterkontroll på mödravården?

Efterkontrollen brukar ligga ungefär 6-8 veckor efter förlossningen och det är viktigt att du innan du börjar träna går på en uppföljning för kontroll av bäckenbotten, järnvärden, blodtryck mm.


Vad ska vi ha med oss?
Förutom kläder att träna i så behöver ni lås till omklädningsskåp samt lås till vagnen och regnskydd. Vagnen låses fast utanför. Skötbäddar finns i duschar och i omklädningsrummen.

Pris:
Per gång, 85 kr
Klippkort
10 gånger, 760 kr (finns att köpa i receptionen)


Avbokning sker senast kl. 10.00 samma dag som inbokat pass på telefon 010-177 44 13 eller via e-post till turkosen@befair.se.