Träning mamma/barn

Nytt hos oss!

Mamma+barn träning

Som nybliven mamma kan det vara svårt att få tid och utrymme för träning, hos oss kan du ta med din bebis på passet och bli en starkare, gladare och friskare mamma!

Träning i grupp för mammor , bebisen har man med sig i salen och vi jobbar i en cirkel med barnen i mitten. Mammaträningen passar bra fram tills att barnen börjar krypa.

Viktigt!

Har du varit på efterkontroll på mödravården?

Efterkontrollen brukar ligga ungefär 6-8 veckor efter förlossningen och det är viktigt att du innan du börjar träna går på en uppföljning för kontroll av bäckenbotten, järnvärden, blodtryck mm.

Passen är på 50 minuter och vi varvar styrka, kondition och flexibilitet samt övningar som är anpassade för kroppen hos nyförlösta.

Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre- Utgå alltid efter förmåga och dagsform

Alla jobbar efter sina egna förutsättningar och det är individuellt när man känner sig redo att börja träna efter graviditeten, det viktiga är att man tar det i sin egen takt och tempo och det är en social och rolig stund för både bebisar och mammor.

Vad ska vi ha med oss?

Nu under pågående Pandemi så ber vi dig byta om före och efter passet för att undvika trängsel i omklädningsrum.

Dag/Tid: Måndagar 11.30

Priser:

Engångsbiljett: 85:-
Klippkort: 670:-/ 10 ggr. Finns att köpa i receptionen.

Du bokar din plats innan du kommer.

Boka här!

Avbokning av pass:

Avbokas senast kl 10.00 samma dag som inbokat pass på telefon 010-177 44 13 el på turkosen@befair.se. För ombokning av innestående tid, kontakta oss på ovanstående telefonnummer Innestående träning måste användas inom 1 månad.

Ej avbokade pass är förbrukade pass.

Varmt välkomna!