Minisim

Minisim är en rolig och viktig kurs för att öva upp vattenvana och upptäcka glädjen till vattnet.

Vi blandar viktiga övningar som att flyta på rygg, benspark, få vatten över huvudet, glida, flyta med sånger och rolig övningar med bl a rutschkana. Vi arbetar mycket med att få barnet att bli vant vid vatten men också lära sig att ha respekt för vatten.

Barn som har blivit vattenvana och känner vattenglädje har lättare att lära sig simma. Kurserna är indelade efter ålder och inga förkunskaper behövs. Övningarna kommer att anpassas efter barnets erfarenhet och kunskap. Vi har märkt att barn i kursen som är lite försiktiga blir inspirerade av barnen som har lite mer erfarenhet och blir då bra inspirationskällor. Här simmar barnet tillsammans med föräldern.

I priset ingår 1 badande/barn men det går bra att lösa en reducerad engångsbiljett på 45:-/gång om man vill vara 2 badande/barn. Att följa med in och följa undervisningen från kanten kostar inget. Gäller fr o m v 5

Minisimmet finns i följande steg:

  • 1-2 år (12-23 månader)
  • 2-3 år (från barnet fyllt 2 år)
  • 3-4 år (från barnet fyllt 3 år)
  • 4-5 år (från barnet fyllt 4 år)
  • Syskongrupp, Minisim 1- 5 år - Nyhet! I den här gruppen kan du gå med två barn i samma familj i åldrarna 1-5 år. En förälder/barn måste delta i lektionen. Inga förkunskaper. Vid bokning av syskongrupp köp endast 1 plats, 2 barn ingår i priset.

Boka HÄR!